Weekly menu
Fiecare meniu la Stradale Carnivale este întotdeauna pregătit în casă, din ingrediente proaspete, pentru preparate nutritive și delicioase.
Monday
8 December
Mic Dejun Gradinita
Fructe sau legume:
Fruct de sezon - 70g & Bete de Morcov - 30g
De baut:
Lapte slab 1,5% - 150ml
Carbohidrati:
Fulgi de porumb / Obtiune Fitness - 100g (optiune fara gluten la cerere)
Mic Dejun Primara & Liceu
Fructe sau legume:
Fruct de sezon - 70g & Bete de Morcov - 30g
De baut:
Lapte slab 1,5% - 150ml
Carbohidrati:
Fulgi de porumb / Obtiune Fitness - 100g (optiune fara gluten la cerere)
Meniu Mic, Pranz Gradinita
Supa/Ciorba:
Ciorba de pui taraneasca - 150ml
Fel principal:
Mamaliga cu branza si smantana – 75g
Garnitura:
-
Legume prezente permanent:
Mix de legume Europene - 50g
Gustare de dupa-amiaza:
Invartita cu branza sarata - 70g
Paine de casa:
Chifla - 50g (optiune fara gluten la cerere)
Meniu Mic/Mare, Pranz Clasele 0 - 12
Supa/Ciorba cu carne:
Ciorba de pui taraneasca - 150ml /200ml
Supa/Ciorba vegetariana:
Supa crema de morcov - 150ml /200ml
Carne rosie:
Pulpa de curcan slow cooked - 75g/150g
Carne alba:
Ostropel din piept de pui - 75g/150g
Peste:
File de salau cu sos de lamaie - 60g / 120g
Vegetarian:
Varza calita - 200g / 300g
Legume prezente permanent:
Mix de legume europene - 100g / 150g
Garnitura 1: :
Mamaliga - 100g / 150g
Garnitura 2:
Salata verde mix - 100g / 150g
Gustare de dupa-amiaza:
Invartita cu branza sarata / Iaurt simplu / Fructe de sezon - 70g
Tuesday
9 December
Mic Dejun Gradinita
Fructe sau legume:
Fruct de sezon - 70g & Bete de castraveti - 30g
De baut:
Ceai de fructe - 150ml
Carbohidrati:
Felie de paine integrala cu unt si gen de prune - 100g
Mic Dejun Primara & Liceu
Fructe sau legume:
Fruct de sezon - 70g & Bete de castraveti - 30g
De baut:
Ceai de fructe - 150ml
Carbohidrati:
Felie de paine integrala cu unt si gen de prune - 100g
Meniu Mic, Pranz Gradinita
Supa/Ciorba:
Supa crema de rosii - 150ml
Fel principal:
Paste simple fierte - 100g
Garnitura:
Sos Ragu de Pui - 100g
Legume prezente permanent:
Mix de fasole verde si galbena – 50g
Gustare de dupa-amiaza:
Salam de biscuiti - 70g
Paine de casa:
Chifla - 50g (optiune fara gluten la cerere)
Meniu Mic/Mare, Pranz Clasele 0 - 12
Supa/Ciorba cu carne:
Ciorba traditionala de curcan - 150ml /200ml
Supa/Ciorba vegetariana:
Supa crema de rosii - 150ml
Carne rosie:
Paste Carbonara cu bacon - 200g/300g
Carne alba:
Paste cu Ragu de pui - 200g/300g
Peste:
File de Somon la cuptor cu sos de lamaie - 60g / 120g
Vegetarian:
Paste cu sos de rosii si busuioc/Quattro formaggi - 200g/300g
Legume prezente permanent:
Mix de fasole verde si galbena - 100g / 150g
Garnitura 1: :
Paste simple fierte - 100g / 200g
Garnitura 2:
Salata de vara asortata - 100g / 150g
Gustare de dupa-amiaza:
Salam de biscuiti / Iaurt cu cereale / Fructe de sezon - 70g (optiune fara gluten la cerere)
Wednesday
10 December
Mic Dejun Gradinita
Fructe sau legume:
Fruct de sezon - 70g & Bete de ardei verde - 30g
De baut:
Iaurt slab 1,5% - 150ml
Carbohidrati:
Omleta cu chifla integrala neagra - 100g (optiune fara gluten la cerere)
Mic Dejun Primara & Liceu
Fructe sau legume:
Fruct de sezon - 70g & Bete de ardei verde - 30g
De baut:
Iaurt slab 1,5% - 150ml
Carbohidrati:
Piept de pui la cuptor si mozzarella cu chifla integrala neagra - 100g (optiune fara gluten la cerere)
Meniu Mic, Pranz Gradinita
Supa/Ciorba:
Ciorba vacuta taraneasca - 150ml
Fel principal:
File de cod pane - 60g
Garnitura:
Orez Basmati - 100g
Legume prezente permanent:
Mix de legume la cuptor - 50g
Gustare de dupa-amiaza:
Mini Pizza Margherita - 70g (optiune fara gluten la cerere)
Paine de casa:
Chifla - 50g (optiune fara gluten la cerere)
Meniu Mic/Mare, Pranz Clasele 0 - 12
Supa/Ciorba cu carne:
Ciorba vacuta taraneasca – 150ml/200ml
Supa/Ciorba vegetariana:
Supa crema de conopida - 150ml /200ml
Carne rosie:
Porc Gong Bao - 75g/150g
Carne alba:
Pui dulce acrisor - 75g/150g
Peste:
File de cod pane - 60g / 120g
Vegetarian:
Mancare de cartofi cu marar - 200g / 300g
Legume prezente permanent:
Legume mixte la abur - 100g / 150g
Garnitura 1: :
Orez Basmati - 100g / 150g
Garnitura 2:
Salata de sezon - 100g / 150g
Gustare de dupa-amiaza:
Placinta cu branza dulce si stafide / Iaurt simplu cu miere / Fructe de sezon - 70g
Thursday
11 December
Mic Dejun Gradinita
Fructe sau legume:
Fructe de sezon - 70g & Bete de ardei rosu - 30g
De baut:
Ceai de fructe - 150 ml
Carbohidrati:
Felie de paine integrala cu sunca si cascaval - 100g (optiune fara gluten la cerere)
Mic Dejun Primara & Liceu
Fructe sau legume:
Fructe de sezon - 70g & Bete de ardei rosu - 30g
De baut:
Ceai de fructe - 150 ml
Carbohidrati:
Chifla integrala neagra cu sunca si cascaval - 100g (optiune fara gluten la cerere)
Meniu Mic, Pranz Gradinita
Supa/Ciorba:
Supa de legume cu paste alfabet - 150ml
Fel principal:
Vita la cuptor slow cooked – 75g
Garnitura:
Cartofi la cuptor - 100g
Legume prezente permanent:
Trio Mix de Legume - 50g
Gustare de dupa-amiaza:
Orez cu lapte - 70g (optiune fara gluten la cerere)
Paine de casa:
Chifla - 50g (optiune fara gluten la cerere)
Meniu Mic/Mare, Pranz Clasele 0 - 12
Supa/Ciorba cu carne:
Ciorba de perisoare de pui - 150ml /200ml
Supa/Ciorba vegetariana:
Supa crema de legume - 150ml /200ml
Carne rosie:
Vita la cuptor slow cooked – 75g/150g
Carne alba:
Pulpa de pui dezosata - 75g/150g
Peste:
Plachie din file de salau cu legume - 60g / 120g
Vegetarian:
Mancare de mazare cu marar - 200g / 300g
Legume prezente permanent:
Trio Mix de legume - 100g / 150g
Garnitura 1: :
Cartofi la cuptor - 100g / 150g
Garnitura 2:
Salata de muraturi asortate - 100g / 150g
Gustare de dupa-amiaza:
Orez cu lapte / Iaurt simplu / Fructe de sezon - 70g
Friday
12 December
Mic Dejun Gradinita
Fructe sau legume:
Fructe de sezon - 70g & Bete de morcov - 30g
De baut:
Lapte slab 1,5% - 150ml
Carbohidrati:
Ou intreg fiert cu chifla integrala neagra - 100g (optiune fara gluten la cerere)
Mic Dejun Primara & Liceu
Fructe sau legume:
Fructe de sezon - 70g & Bete de morcov - 30g
De baut:
Lapte slab 1,5% - 150ml
Carbohidrati:
Ou intreg fiert cu chifla integrala neagra - 100g (optiune fara gluten la cerere)
Meniu Mic, Pranz Gradinita
Supa/Ciorba:
Ciorba de porc cu legume - 150ml
Fel principal:
Snitell de pui – 75g
Garnitura:
Piure de cartofi – 100g
Legume prezente permanent:
Legume la abur - 50g
Gustare de dupa-amiaza:
Pandispan cu fructe - 70g
Paine de casa:
Chifla - 50g (optiune fara gluten la cerere)
Meniu Mic/Mare, Pranz Clasele 0 - 12
Supa/Ciorba cu carne:
Ciorba de porc cu legume - 150ml /200ml
Supa/Ciorba vegetariana:
Supa crema de legume - 150ml /200ml
Carne rosie:
Ceafa de porc slow cooked -75g/150g
Carne alba:
Snitell de pui – 75g/150g
Peste:
File de cod pane - 60g / 120g
Vegetarian:
Mancare de praz cu masline - 200g / 300g
Legume prezente permanent:
Legume mexicane - 100g / 150g
Garnitura 1: :
Piure de cartofi – 100g
Garnitura 2:
Salata de varza alba si rosie - 100g / 150g
Gustare de dupa-amiaza:
Pandispan cu fructe / Iaurt simplu / Fructe de sezon - 70g